Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Bosbungalows op de Veluwe

Wakker worden met een kopje koffie middenin het bos, genietend van de vogels die vrolijke melodieën fluiten en de blaadjes die rispelen. Het kan tijdens een verblijf in onze bosbungalows op de Veluwe!

Verblijf in sfeervolle bosbungalows met genoeg privacy

Tijdens een verblijf in onze bosbungalows heeft u genoeg ruimte en privacy om te genieten van de omgeving. Alle bosbungalows hebben een omheinde tuin en zijn vrij gelegen in het bos. Geen verkeer en geen andere geluiden dan die van de dieren in de omgeving.

Onze bosbungalows staan bekend om hun authenticiteit. Ze zijn voorzien van een houtkachel. Heerlijk om even bij op te warmen na een boswandeling onder het genot van een zelf gezette kop koffie en een goed boek. In de zomer smaakt de koffie juist weer extra goed op het terras wat in uw eigen tuin ligt. Of ga voor het ultieme genot: een paar van de bosbungalows hebben een bad!

Biologische winkel op het park

Naast de receptie vindt u onze biologische winkel. Het is geen grote winkel, maar u vindt hier voldoende biologische producten om iets lekkers te bereiden. Denk aan: eitjes gelegd door onze kippen, vlees van onze eigen Jersey stieren, koffie, bier van brouwerij ’t IJ en pasta. Voor de uitgebreide boodschappen is er ook een Spar supermarkt in de buurt.

De Veluwe als achtertuin

De Veluwe kent vele charmes ongeacht de tijd van het jaar. De vorst op de grond, de zon die door de bomen komt of juist de planten in bloei. Ieder jaargetij heeft weer iets moois. Meer zien van de Veluwe? Dan is een uitstapje naar Nationaal Park de Hoge Veluwe zo gemaakt. Het park ligt op slechts 1500m van de bosbungalows vandaan. Een mooie afstand om te wandelen, maar u kunt in de omgeving ook een fiets huren.

Wandelroutes

Op het Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn diverse wandelroutes voor u uitgestippeld die u kunt volgen, maar u kunt ook uw eigen pad kiezen. Welke route u ook kiest: zorg dat u een camera bij de hand houdt. U kunt namelijk allerlei wilde dieren tegenkomen!

Honden welkom in alle bosbungalows

Zo’n wandeling is natuurlijk helemaal compleet als de trouwe viervoeter mee kan. Het goede nieuws is: in onze bosbungalows zijn honden meer dan welkom. Uw hond kan dus gewoon mee op vakantie.

Wilt u tijdens uw verblijf een dagje ui, maar kan de hond niet mee? Vraag bij de receptie naar onze hondenuitlaatservice. Zo kunt u ongestoord genieten van uw dagje uit zonder u zorgen te hoeven maken over uw hond.

Behoud van natuur & milieu

De natuur is iets waar we met zijn allen zuinig mee om moeten gaan. Daarom staat duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel. Dit zie je ook terug in het park. De receptie is voorzien van zonnepanelen, we hebben een test lopen met een warmtepomp, ons linnengoed is van biologisch katoen, we hebben speciale drogers ontwikkelen om energie te besparen en zo blijven we continu verbeteren. Voor een beter behoud van de Veluwse bossen en ons steentje bij te dragen aan een milieuvriendelijker bestaan.

Heeft u vragen of hulp nodig?