Vakantie met hond

Wilt u genieten van uw vakantie, maar dan wel mét huisdier? Dat kan! In al onze bosbungalows zijn honden (en andere huisdieren) welkom! De natuurrijke omgeving is perfect voor een hun. De bosbungalows hebben een omheinde tuin, waar u en uw huisdier samen kunnen genieten van de natuur. Daarnaast loopt u vanuit uw bosbungalow zo het het bos in.

Losloopgebieden hond

De prachtige natuurgebieden van de Veluwe vragen er natuurlijk om om uw hond los te laten lopen. Bent u dat van plan? Bekijkt u van te voren eerst even de losloopgebieden in de buurt.

Wandel- en fietsroutes

Het Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt op slechts 15 minuten wandelen (1500m afstand) van de bosbungalows vandaan. In dit park kunt heerlijk wandelen of fietsen met uw hond. Er zijn wandelroutes die u kunt volgen, maar uiteraard kunt u ook een eigen route kiezen. Let er wel op dat honden hier altijd aangelijnd moeten blijven.

Bij onze receptie kunt u ook wandel- en fietskaarten opvragen. Dit zijn routes in de omgeving van onze bosbungalows. Deze routes variëren van heidegebieden tot de bossen. Soms kunt u wel uren struinen zonder ook maar een mens tegen te komen. Echt een momentje voor uzelf en uw huisdier!

Hondenuitlaatservice

Wilt u graag een uitje plannen waarbij u een dagdeel weg bent en uw hond niet mee kan? Informeer dan eens bij de receptie naar de uitlaatservice, zodat u toch ongestoord van uw dagje uit kunt genieten zonder uw hond lang alleen thuis te laten zitten.

Bekijk de bungalows & de beschikbaarheid

Vakantie met hond

Vakantie met hond